Blog

WEBINAR OG HELBREDELSER 28.1.21

Uncategorized Jan 29, 2021

I dag har jeg hatt webinar med gjengen i Next Level/ Fire Life Pluss. Det er en veldig flott, fin salvet, begavet gjeng. Vi har webinar 1 gang i måneden og denne gangen trente vi på å tale og maleteknikker. Gjengen på 8 tok alle og holdt en mini tale på 5 minutter, det var sterke temaer som ble talt! Og det var svært oppbyggende! Flere fikk en salgs gjennombrudd i å dele! Oppgaven var slik:  1 – Introduksjon av seg selv på 30-60 min.  2- Velge ut 1 tema.  3- Lese og forklare 1 bibelvers relatert til temaet.  4- Svare og tale rundt_ Hva betyr teamet for meg 5- Svare og tale rundt_Hva er temaet?   6- Svare og tale rundt_ Hvorfor er teamet viktig  7-Avslutnisbønn! 


Gjengen her var superdyktige og det var fantstisk fint å høre på de! Kjente jeg ble stolt av de! All ære til Gud!  
Senere på kvelden var jeg med min venn og vi var inne på en...

Continue Reading...

FIRE LIFE SAMLING 26.1.26

Uncategorized Jan 26, 2021

Da har vi hatt en kjempefin samling i Fire Life, tirsdag 26.1. Vi var en gjeng på 23 personer som deltok, vi profeterte over hverandre, hadde tungetale med tydning og delte vitnesbyrd fra hjertet. Kaj delta om å ha bedt for en kvinne som ble helbredet, fantastisk! 

Vi hadde ei på teamet som opplevde bedring i fingrene sine etter forbønn. Steven ba for henne! Jeg delta om hvordan Cecilie og meg hadde bedt for ungdommer over mini chat. Så kjørte jeg en mini chat og vi fikk vitnet for 6 ungdommer. Steven ba for 2 som ble bedre i knærne sine ved forbønn.  2 ungdommer tok  imot Jesus og Hilde ba med dem til frelse! Det er fantastisk! Gud er så god! Så det var veldig kjekt å dele med de. Flere av de i teamet, Steven og Jan Webjørn gav profetiske ord til ungdommer! 

Continue Reading...

2. OKTOBER – JERUSALEM

Uncategorized Nov 02, 2019

Veldig flott å være i Jerusalem. Som er for jødene den mest hellige byen. Det er her mye av bibelens fortelling har tatt sted. Det er jo helt rått å tenke på det. Så her var vi å gikk blant tempelruinene, vi var ved oljeberget, der Jesus faktisk skal komme tilbake en dag. Så dette var veldig spennende!

Her er noen bilder fra turen og noen videoer:

 
 
Continue Reading...

1.OKTOBER – ISRAEL. TEL AVIV

Uncategorized Nov 02, 2019
 

Det var en spesiell og spennende dag. Vi ankom Israel på kvelden dagen før. Og vi fikk mye god hviletid i Tel Aviv. Vi dro til stranden, gikk tur, var ved Jaffa, der Peter hadde sitt syn med forståelse om utbredelse av evangeliet.

På kvelden var vi og møtte på min gode venn og evangelist Doddo (David) veldig fint å treffes og vi fikk gode dager sammen!

Continue Reading...

INTERVJU PÅ VISJON NORGE

Uncategorized Sep 24, 2019
 
 
Continue Reading...

INNOM BØNNEMØTET I LEVANGER

Uncategorized Sep 24, 2019
Innom bønnemøtet i Levanger

På vei sørover fikk vi forkynt evangeliet på et bønnemøte i Levanger. Dette var sterkt! Vi delte også ifra turen som vi var på. Stort var det å se ungdommer som ønsket å ta imot Jesus på bønnemøte! Hallelujha! 

 

Continue Reading...

OVER 25 UNGDOMMER KOM PÅ MEETUP TIL FILADEFIA I BODØ

Uncategorized Sep 24, 2019
Flott på meetup i Bodø. Over 25 ungdommer tilstede, med kristne var vi over 40 der. 4 valgte å følge Jesus og bli frelst, vi takker Gud for det:) -

VITNESBYRD:

 

 
 
 
 
 
 
Continue Reading...

OVER 10 FRELSESØKENDE PÅ MEETUP I BETANIA.

Uncategorized Sep 23, 2019

Da er vi på Fauske, Betania, 12 August! Vi hadde meetup! Vi forkynte det fulle evangeliet! Dette ble helt fantastisk! 10 personer valgte å følge Jesus idag og vi fikk delt ut bibler og hadde fire-tunnel, der vi ba og velsignet ungdommene!

VITNESBYRD OG KOMMENTAR ETTER MEETUP:

Continue Reading...

KVELDSMØTE I MENIGHETEN BETANIA I FAUSKE

Uncategorized Sep 23, 2019

Flott å være på kveldmsøte på Betnia, der vi fikk fortalt og delt ifra turen som vi var på oppe i Nord. Veldig sterkt og til oppmuntring for mange! Både for oss og de vi møtte på! Gud er god! - Her sammen med pastor Steinar Slotten.

 

 

 

Continue Reading...

MANGE FRELSESSØKENDE I NARVIK

Uncategorized Sep 23, 2019

Evangelistene Levi Jensen, Daniel Haddal og Elin Therese Slotten hadde 6. August et meetup i Narvik sentrum, der møtte over 150 ungdommer opp og av de var det omkring 40 som ønsket å ta imot Jesus.

- Dette er det sterkeste meetup’et vi har hatt til nå, sier Daniel Haddal til Norge IDAG.

Torvsletten ved fontenen i Narvik sentrum var fullt opp med ungdommer som kom for å delta på meetup. Evangelistene streamet også meetup’et til sine sosiale medier på nettet, mens de med frimodighet forkynte evangeliet om frelsen i Jesus Kristus for alle som var samlet.

Stor lengsel
- Da er vi her i Narvik og det tar helt av. Jeg har telt over 150 mennesker som har vært her, vi har hatt over 40 personer som kom fram under frelsesinnbydelsen. Nå har vi hatt forbønn i over en halv time. Det er en utrolig lengsel blant de unge. Vi har forkynt evangeliet om Jesus og de...

Continue Reading...
1 2 3 4 5 6 7 8
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.