Hjem
Blogg
Nettkurs
Kajabi
Video
Firestarters
Tilbake til Blogg
Tilbake til Hjem

Sli kan du få favør med Gud.

undervisning 2023 Apr 07, 2023

Som kristne tror vi at vi kan ha en nær relasjon med Gud gjennom troen på Jesus Kristus. Når vi har Jesus ved vår side, kan vi også ha tilgang til Guds favør. Men hva betyr det egentlig å ha Guds favør og hvordan kan vi oppnå det?

Favør med Gud betyr å ha hans velsignelse og velvilje over livet ditt. Det betyr at Gud vil gi deg de tingene du trenger og vil være med deg gjennom livets utfordringer. Men å oppnå Guds favør krever også en aktiv innsats fra din side.

For å få Guds favør når Jesus er med deg, må du først og fremst leve i tråd med hans vilje og hans ord. Det betyr å lese Bibelen regelmessig, be og søke Guds veiledning og å lytte til hans stemme i livet ditt.

Det betyr også å leve et liv i lydighet mot Gud og hans bud. Når vi tar valg som er i tråd med Guds vilje, viser vi at vi setter vår tro på ham og ønsker å leve i samsvar med hans plan for livene våre.

En annen viktig faktor i å få Guds favør er å leve i ydmykhet og å erkjenne at alt vi har kommer fra Gud. Når vi erkjenner at alt vi har er en gave fra Gud, og at vi ikke kan oppnå noe uten hans hjelp og nåde, kan vi leve i takknemlighet og ydmykhet.

Til slutt må vi også være villige til å gi og hjelpe andre. Gud ønsker at vi skal være en kilde til velsignelse og hjelp for andre mennesker, og når vi gir av oss selv og våre ressurser, kan vi oppleve Guds favør i våre liv.

Å få Guds favør når Jesus er med deg krever en aktiv innsats fra din side. Det betyr å leve i tråd med Guds vilje og hans ord, leve i ydmykhet og takknemlighet, og være villige til å gi og hjelpe andre. Når vi har Guds favør over livene våre, kan vi leve med trygghet og glede, og vite at vi har en evig relasjon med vår skaper.

La oss holde kontakt og motta gratis E-bok!

Motta spennende, ukentlige nyhetsbrev med inspirasjon og oppmutntring. 

Klikk her for bokpakken