Hjem
Blogg
Nettkurs
Kajabi
Video
Firestarters
Tilbake til Blogg
Tilbake til Hjem

Slik kan du be for syke

undervisning 2023 Apr 07, 2023

Som kristne tror vi at Jesus Kristus fortsatt helbreder syke og utfører mirakler i dag. Når vi har troen på at Jesus er med oss, kan vi be for syke og tro på at Han vil helbrede dem. Her er noen måter du kan be for syke når Jesus er med deg:

Be i tro: Troen på at Jesus kan helbrede er en nøkkel for å se helbredelse skje. Vi må tro at Gud er en helbreder og at Han ønsker å helbrede mennesker. Når vi ber for syke, må vi gjøre det med troen på at Gud vil helbrede dem.

Be med autoritet: Jesus ga oss autoritet til å helbrede syke og kaste ut onde ånder i Hans navn. Vi kan be med autoritet fordi vi ber i Jesu navn. Jesu navn er en autoritet som er høyere enn noe annet navn og når vi ber i Jesu navn, kan vi ha tillit til at Han vil helbrede.

Be i samsvar med Guds vilje: Gud vil alltid helbrede i samsvar med Hans vilje. Vi må be i tråd med Guds vilje og ikke i tråd med våre egne ønsker eller agendaer. Det er viktig å søke Guds vilje før vi ber for syke og stole på at Han vil handle i tråd med Hans plan.

Be med kjærlighet: Kjærlighet er en sentral del av kristendommen. Når vi ber for syke, må vi gjøre det med kjærlighet og omsorg for dem. Vi må være lydhøre og ydmyke når vi ber og være villige til å gi av oss selv for å hjelpe dem.

Be for den hele personen: Helbredelse handler ikke bare om å kurere en fysisk sykdom, men også om å helbrede sjelen og ånden. Vi må be for hele personen, inkludert deres åndelige og emosjonelle behov.

Be med tålmodighet og utholdenhet: Noen ganger tar det tid å se helbredelse skje. Vi må være tålmodige og utholdende når vi ber for syke. Vi må fortsette å be og tro på Guds helbredende kraft, selv om det tar tid.

Til slutt, når vi ber for syke, må vi stole på at Gud vil handle i tråd med Hans plan og Hans tidspunkt. Vi kan ikke alltid forstå Guds måte å handle på, men vi kan stole på at Han vil handle i tråd med Hans vilje og formål. Ved å be med tro, autoritet, kjærlighet, tålmodighet og i samsvar med Guds vilje, kan vi se Guds helbredende kraft manifestere seg i livene til syke og lidende mennesker.

La oss holde kontakt og motta gratis E-bok!

Motta spennende, ukentlige nyhetsbrev med inspirasjon og oppmutntring. 

Klikk her for bokpakken