Hjem
Blogg
Nettkurs
Kajabi
Video
Firestarters
Tilbake til Blogg
Tilbake til Hjem

Spennende dag og spontan-bursdag til tidligere Grand-Prix deltager Astrid Tveitan

Apr 28, 2019
På vei til Elihu med kamera-stativ. 
Jeg var ganske skutt etter å ha hatt 12 timer med møter de siste dagene. Vi har vært på webinar 12 timer på 2 dager. Betjent mennesker, bedt og oppmuntret de. Det har vært veldig fint. Så jeg kjente meg trøtt på kvelden, jeg var selv ute på en liten “late-walk” klokken 3 på natten rundt om langs brygge i Tønsberg. Det var fint. 
 
Jeg bestemte meg for å ikke sette alarm på klokken, men heller våkne, når jeg våkner liksom. Så det var en ny start vri kan man si! Jeg våknet sånn 11.15, tok det litt rolig på morgenen!  Så fikk jeg sett det sterke intervjuet av Eva Funda på Visjon Norge, så sterkt å se det klippet av henne. Der hun deler om hvordan Gud møtte og frelste henne. 
 
Jeg dro en tur innom Betania, kom fram sånn kl 13.00. Møtet hadde da begynt klokken 11.00. Så jeg kom til kaffeen. Jeg kjente det var ledelsen å dra dit. Jeg møtte også en eldre dame som sa til meg, at hun hadde på følelsen at jeg ville dukket opp også hadde hun 500kr som hun ønsket å gi meg. Så det var da hyggelig, da følte jeg det var en bekreftelse på at det var bra at jeg kom dit, selv om jeg kom veldig sent. 
 
En del kjenner meg gjerne ifra media som avis, facebook, YouTube og TV. Det er så viktig å være synlig der ute. 
Selfie med Kjetil
Jeg trivdes der sammen med de og det var hyggelig å connecte. Jeg tenker at det er viktig for menigheter å connecte og bli kjent med hverandre. Jeg traff også på Kjetil og Cecilie og det var sterkt å se vitnesbyrd- videoen av hvordan Kjetil hadde blitt frelst, kommet til tro å Jesus. Der hans kone Cecilie og han virkelig fikk møte Gud. Jeg fikk se videoen av de, når de ble døpt på konferansen “Himmel og Hav” Det var veldig fint! Anbefaler dere alle å hære mer av dere historie. Det går faktisk ant å lese det her: KS _ Camilla og Kjetil frelst link 
 
Hurra for Astrid Tveitan som fyller år! 
Jeg dro til brygga og sendte melding til Astrid Tveitan. Jeg fikk så høre at du hun hadde bursdag idag!. Det var da koselig! Så jeg ble spontan-invitert til å joine. Der var vi på brygga. Familien hennes var der og det var svært hyggelig å snakke med de, spesielt med faren hennes som jeg satt ved siden av. Koselig å være på det stedet! Jeg spiste pizza og det var godt! 
 
Astrid er en kjent artist, hun har tidligere vært på kvalifiseringen til å være med på Grand-prix, se videoen her. 
 
Så har hun denne fine sangen, som en kan se på YouTube. Hun når mange med musikken sin! Så det er veldig sterkt! 
 
Nå i kveld ser jeg fram mot kveldsmøtet jeg skal ha på Eilihu, det er alltid fint å dele om Guds ord!

La oss holde kontakt og motta gratis E-bok!

Motta spennende, ukentlige nyhetsbrev med inspirasjon og oppmutntring. 

Klikk her for bokpakken