Hjem
Blogg
Nettkurs
Kajabi
Video
Firestarters
Tilbake til Blogg
Tilbake til Hjem

Herlig dag i Tønsberg! Frihet i Jesus!

Apr 30, 2019
Ja, da begynte dagen med at jeg fikk melding fra Eva, om at hun kom til Tønsberg på besøk! Hun kom 8 på morgenen, for et B-menneske som meg var det tidlig, men det gikk fint! 
 
Eva har jeg hatt jevnlig kontakt med de siste 2 årene. Selv om vi ikke har møttes de siste 1 og talt årene, så har man holdt kontakten godt igjennom webinarer, tlf og ulike nettkurs som vi har hatt. Nesten litt merkelig å treffes, når en er vant til å kun treffes over nett, men det gikk veldig bra! Jeg møtte Eva her for første gang! Les!  Da ble hun døpt og livet hennes ble snudd opp ned. 
 
 
Eva var på TV, nå nylig, der hun delte om hvordan Jesus har forandret livet henne totalt og ført henne inn i frihet inn i hennes liv. Jesus har forandret hennes liv totalt og snudd opp ned på livet og gitt henne en helt ny og unik stil i livet, til å kunne leve! Som Eva beskriver det selv så gikk hun fra mørket til lyset! Noe mektig skjedde da hun ble døpt i vann i 2018. Livet hennes ble totalt forandret og hun ble et nytt menneske bokstavlig talt, der hun fikk komme inn i en frihet hun aldri hadde vært i før! 
 
Se Eva sitt gripende vitnesbyrd på TV Visjon Norge. Her er intervjuet av henne her, der hun deler om forvandlingen av hennes liv. 
 
Eva hadde med seg pistasj og sjokolade som hun laget til meg, det smakte veldig godt! Og var veldig kreativt, så for å gi koke-oppskriften, så kan en altså kjøpe mørk koke-sjokolade, varme det og også plante det med pistasj. Deretter smelte dette sammen, for deretter få et godt velsignet måltid! 
- Pistasj og sjokolade, 
Legg en skål med sjokolade i en kjele. La sjokoladen så bli smeltet. 
Skrell av skallet fra pistasjen og sett pistasjen i ovnen på 44 grader.
bland pistasjen med sjokolade og ha den i ovnen, 
 Deretter oppebavar sjokoladen i kjøleskapet i 30 min. 
Daniel spiser sjokoladen ! Dette smakte gull! 
Sjokoladen ble suksess! 
 
 
Tønsberg by! 
Vi var ute og gikk i skjønne Tønsberg, været smilte til oss og vi smilte tilbake til det! Varmt er det også! Du verden for en fin by dette er! En føler seg privilegert av å kunne vandre her! 
 Høsten er moden! Arbeiderne få! Eva on fire for Herren! 
 
Fin spaser-tur i Tønsberg. 
 
 
 
Hval-middag! 
Jeg hadde ideen, av å spise hval til middag! Dette var noe Eva aldri hadde spist til middag før, eller jeg tror ikke hun har smakt det før. Så det var litt risky å lage det, men det gikk veldig godt! Vi hadde en god salat-blanding og stekte grønnsaker i lamme. Dette ble veldig godt. Til sammen laget vi 600 gram med hval-kjøtt. Kjøttet smaker litt som lever. Det skal stekes på midium + styrke i gjerne 4 minutter på hver side, da blir det saftig og svært godt. Det blir sånn medium well+. Det er perfekt.! 
Hval-kjøttet klart til å spises! 
 
 
Selv spiser jeg bare fugl og fisk, så for å holde meg til min samvittighets-pakt så er da hval en stor fisk, så da går det i riktig kategori av hva jeg velger å spiser! 🙂 Å leve sunt er nøkkelen til et godt liv! Det er ikke tull engang! Men rett og slett ledelsen og viktig for et revolusjonerende gjennombrudd! 
 
Jeg måtte legge meg! 
Da Eva kom, var det så tidlig at jeg bare slapp henne inn, så måtte jeg bare si at nå tar vi 90 minutter hviletid, så snakkes vi. Da fikk jeg dratt tilbake til mitt rom også sov jeg litt til. Hva Eva gjorde i mellomtiden er ikke godt å si, men hun dro opp på soltaket! 
 
Jeg drømte at hun gav meg en gave, jeg har snart bursdag, så da kom drømmen. Jeg drømte at hun gav meg en gitar! Hun dukket opp i drømmen min med en gitar! Og gav meg det! Så det var ikke feil! Da blir det spennende å se om det bli gitar på meg! 🙂! 
 
Jeg har kjent lenge at jeg skal spille gitar. Jeg er ganske god til det, faktisk er jeg en dyktig musiker,men jeg må bare få gavene inn på instrumentet, så blir det total revolusjosnerende gjennombrudd med glede, fred og friskhet! Yes!  Spotify og YouTube, bare vent, her kommer Haddal og forløser Himmelske sanger inspirert av Guds Ånd! 
 
Siden jeg snart har bursdag, så tok vi å holdt en liten pre-birthday event med batonger og slikt! Det var fint og det gav meg nettopp den motivasjonen for å slå på stor-tromma for å ha en bursdagsfeiring. 3 Mai er den store dagen min, da mine øyne så liv for første gang for 3 tiår siden! Wow! 
 
 
             
Så det ble litt bursdags-feiring, veldig trivelig!  Så blir det heftig på selve 3-mai! 
 
 
Ja, da vil jeg avslutte dette blogg-innelgget med å fortelle deg om at Jesus elsker deg, ser deg og at du er svært verdifull for Ham! Du er viktig for Gud! Jesus ser deg og Han elsker deg! Må du være velsignet! 
 
 

La oss holde kontakt og motta gratis E-bok!

Motta spennende, ukentlige nyhetsbrev med inspirasjon og oppmutntring. 

Klikk her for bokpakken