Hjem
Blogg
Nettkurs
Kajabi
Video
Firestarters
Tilbake til Blogg
Tilbake til Hjem

Helbredelser på Elihu under møtet

Apr 28, 2019
 
 
Da var jeg invitert til å tale på Elihu i Tønsberg. Jeg har i lengre tid sett fram mot å dra dit for å dele Guds ord. Det var fint å kunne dele om Guds godhet, om hvor stor Gud er. 
Å være innom den menigheten var veldig trivelig. Man kjente at mennesker var sulten etter mer av Guds nærvær og nærhet. 
 
Jeg og pastor Olgar fra Elihu i Tønsberg. :) 
 
Jeg delte litt om hvordan jeg kom inn i tjeneste. Om hvordan det hele begynte for meg og mitt liv. Jeg kjente at salvelsen var sterkt tilstede. Jeg fortalte også om vitnesbyrd der jeg tidligere har sett Jesus helbrede mennesker fra ulike plager! Sterkt å kunne dele og vitne om Gud her godhet og hva Jesus har betydd for meg i mitt liv. Jeg delte og noen praktiske måter til hvordan de kunne nå ut til andre mennesker på. 
 
Så ba jeg for mennesker, ved å invitere Den Hellige Ånd til å komme med sitt nærvær. Flere fikk en berøring ovenfra av Guds Ånd. Så ba vi om helbredelse og talte ut legedom. Menneskene rundt ba for hverandre. Flere ble da helbredet og opplevde at Jesus gjorde noe med dem.
 
Noen helbreses-vitnesbyrd 
1 mann fortalte at han nå kunne ta lenger ned i bakken enn han tidligere kunne gjøre. 
En annen kvinne ble helbredet i kneet sitt
En annen opplevede legedom i skulderen sin 
Ei kjente helbrededlse i hofte-musklaturen. 
En mann kjente at han ble helbredet i nakken sin. 
Ei kjente at hun ble helbredet fra verk i fingerer, hun hadde bandasje på starten av møtet og etter på hadde hun det ikke lenger. 
 
Det gjelder å være sulten på mer av Gud og lengte mer etter Guds nærvær i livet. Da får man gjennombrudd. Vi trenger å søke Jesus, bli fylt med Jesus sin kraft og deretter gi det videre til andre mennesker som vi møter rundt oss, sånn at de også får erfare Guds kraft i gjennom våre liv. 
 
Jeg fikk mange gode oppmuntringer og ord fra folket etterpå. Mange ble svært glade og følte seg sett. Den Hellige Ånd kom også med profetiske ord til flere, som ble veldig styrket av ordene. 
 
 

La oss holde kontakt og motta gratis E-bok!

Motta spennende, ukentlige nyhetsbrev med inspirasjon og oppmutntring. 

Klikk her for bokpakken