Hjem
Blogg
Nettkurs
Kajabi
Video
Firestarters
Tilbake til Blogg
Tilbake til Hjem

Fin dag i Oslo

Apr 30, 2019

Da var jeg en tur i Oslo. Våren er kommet, folka går rundt omkring og sparkesyklene er kommet for fullt! Det er i Oslo idag. Det var varmt og godt! Fra Tønsberg tar det kun 65 min å ta toget inn til Oslo S. Så det er jo helt digg å kunne ta seg noen dags-turer til storbyen. 

Jeg tenker på kulturen i Oslo, den er som regel så kald. Ingen stopper opp og snakker med en. Alle er busy hele tiden og mange lever i sin egen verden. Det er liksom en sånn greie her av kultur der alle er så opptatte med sitt. Og hvis du ikke er i sirkelen til noen du møter på, så kan det fort kjennes ut som at ingen bryr seg om deg. Dette kan for mange kjennes trist og smertefullt ut. 

Den nye dagen er kommet og jeg hadde avtalt å treffe Birgitte Olsen. Hun er en brennende disippel av Jesus som elsker mennesker og Gud. Hun bryr seg veldig mye om andre og har et veldig stort hjerte a omsorg. Også snakker hun både engelsk, norsk, tysk og italiensk, helt villt spør du meg! Sorry Birgitte, mener ikke å utlevere deg for mye:). 

Men ja, jeg møtte henne på en bursdag ifjor også har hun sagt ja og stilt opp på den nye TV-serien Alive som kommer ut til høsten! Ja, tilbake til poenget mitt. Jeg skulle henne ved Øst-banen. Men idet jeg var på vei til å møte henne, så kommer selve Dominique Gibsen løpende mot meg. Min gode engelske veninne! Hun hadde nettopp kommet fra england og jeg ble litt paff av å støte på henne her i Oslo. Det er var bare så gud-gitt, så kom hennes flotte kjæreste Tony også. Gjett om jeg ble glad for å se dette paret! De er noen av mine favoritter! 

Dette treffet førte også til at Birgitte fikk møtt Dominique og Tony.

Vi dro sammen på et måltid med en flott italiensk resturant på øst-bane-mathallen.

 

Tony og Domique spiste en pizza. Den så god ut. 

Mens Birigtte hadde sin favoritt-salat vegetar-rett, nam se så godt! 

 Jeg bestilite meg en polo rett. Altså pasta med kylling. Det var godt!  

Å henge med kjernevenner er fint, da kan man være seg selv og dele ifra hjertet. Vi koste oss og pratet masse. Samtalen gikk på engelsk siden Dominique snakker engelsk for det meste. Men snart vil hun bli god i å snakke norsk også! 

Vi trasket rundt i Oslos gater og det var gledelig.

Jeg kom på at jeg hadde et webinar på kvelden, mens vi satt på kafee, der jeg og bestilte en god milkshake, så måtte jeg ut og ha en presentasjon. Det var koselig - Kirstin Elin og Kaj Verner var godt med. Vi profeterte over hverandre og det ble en svært hyggelig stund vi fikk sammen. Det var en velsignelse på mange måter! 

Jeg tok toget tilbake til Tønsberg, på togturen kom jeg i kontakt med ei som delte ifra sitt liv. Vi fikk en kjempefin samtale hele turen og det var godt å bare kunne chille og connecte på toget. Jeg fikk også bedt for vedkommende og det var godt å kunne lytte og vbare være tilstede! 

 

La oss holde kontakt og motta gratis E-bok!

Motta spennende, ukentlige nyhetsbrev med inspirasjon og oppmutntring. 

Klikk her for bokpakken