Hjem
Blogg
Nettkurs
Kajabi
Video
Firestarters
Tilbake til Blogg
Tilbake til Hjem

Daniel Haddal Fyller År

May 10, 2019
Da var dagen kommet, nemlig 3 mai. Da jeg fyller år. Jeg fikk nåden til å arrangere bursdags-selskap på taket av der jeg bor. Det ble en veldig koselig, trivelig begivenhet, masse fine mennesker dukket opp og det var svært koselig. 
Her var det stelt i stand veldig fint med god mat. Det var virkelig utført med stil, flere hadde med seg nydelige kaker og det var en velsignelse. 
 
Folk koste seg på taket selv om det var veldig kaldt. Gleden hadde vi med oss. 
 
Levi Jensen talt til oss om Den Hellige Ånd. Det var en sann velsignelse å høre han dele. Så godt og oppmuntrende å både se og høre fra Levi! Levi Jensen lever et sterkt liv i Den Hellige Ånd og Han er en stor velsignelse for de rundt seg. 
 
Martin Røe, min gode venn og ungdoms-pastoren på Visjon Norge. Han kom og var i farta! Han hadde med seg over 10 ungdommer fra Visjon Norge og det var veldig koselig å ha de på besøk. Dagen før hadde min Eva hatt i en drøm at Martin ville komme og ha med seg ungdommer på taket og det var nettopp det som skjedde! Dette var så bra! 
 
Gjestene var topp! Vi koste oss så utrolig mye sammen og vi kunne kjenne på den gjennomstrømmende gleden i Herren som styrker oss. Været var svært kaldt. Det var veldig  kaldt, men det var utrolig godt å være sammen.Til slutt måtte vi inn og varme oss, da det ble for kaldt. 
 
Flere delte fine sterke ord om festen også gav de hilsninger til meg, veldig koselig. 
 
Fokus på Jesus. 
Under bursdagen var fokuset på Jesus, på å løfte opp Jesus, navent Jesus som kommer. Ha et møte sted, der en kunne oppleve og erfare Guds nærhet, nærvær og Hans majestetiske vidunderlige rike. Det var mektig og veldig godt å snakke om Jesus, for det er nettopp takket være Jesus at jeg lever og er til. 
 
Se Facebook-Live videoen her: 
 
Bursdags-talen. 
Mange hadde unike innslag og taler og det var til sterk oppmuntring og velsignelse, ble oppmuntret av det.
 
Daniel sine ord. 
"Jeg vil benytte anledningen til å takke min mamma, som kanskje ser på. Takk for at du har født meg til verden. Mamma og pappa har vært trofast og oppdratt meg. Takker dere alle som er her. Jeg takker Herren for at han har gitt meg liv. Jeg er takknemlig for å være den raskete sædcellen, jeg vant løpet og kom inn i egget, jeg ble født. Født i Norge, vant i lotto igjennom det. Jeg er frelst og takknemlig for det og jeg er så glad for dere alle som er her, amen! “
 
 
Mange gav tilbakemelding av at de ble svært velsignet av å komme i bursdagen, de fikk nye relasjoner, kontakter og det var til velsignelse for dem. Jeg selv ble svært glad i komme og være på stedet, det var en sann glede! Godt å få feiret dagen! 
 
På kvelden bad vi sammen som siste gjester og vi kunne kjenne hvordan Den Hellige Ånd kom med sin gjennomstrømmende kraft over oss. Vi ble fylt med en sterk fred, nåde og frihet som kom over oss. Dette var mektig! Gud er så god. Også ved parkeringen på kvelden, så kjente vi en sånn kraft av Herrens Ånd som kom over oss. Herren er god og der Ånden er, er det frihet! 
 
Konklusjon. 
Jeg syns det var fint å kunne feire denne flott dagen og markere at en er født og er til! Det går fra seier til sier. Jeg er så takknemlig til Gud, for at Han har skapt meg, formet meg, gitt meg liv og velsignelse og latt meg fått lov til å være til nå i disse dager på denne tiden og leve i denne tids-alderen her akkurat nå. For en stor velsignelse det er. Wow! Gud er god! 🙂. Halleluja! 
 
 
 
Takk til Elisabeth som kom med ideen av å ha bursdagen på tak-teressaen. 
Takk til Eva, som pushet på og heiet på meg til å gjennomføre det. 
Takk til Levi Jensen som holdt tale og hjalp med bord og stoler
Takk til Daniel Evju, som sang, talte og hjalp med bord og stoler
Takk til Halve Thycat som kom fra kristiansand
Takk til Dag Buhagen som kjørte helt fra Kristiansand. 
Takk til Rita som stile opp med handlingen og dekorasjon 
Takk til Bejamin som hjalp Rita med handlingen og ordnet kaffe
Takk til Edna som hadde med kake og tok ansvar for pølsene
Takk til Jan Webjørn som kom helt fra Åmli og var med som toastmaster 
Takk til Veronica som hjalp med dekorasjonen og var toastmaster, så bra! 
Takk til Martin Røe som kom og hadde med seg ungdommene
Takk til Dag Øyvind Juliussen for å komme med familie og for de gode ordene som ble talt ut
Takk til Olgar som kom og hadde med seg kone og delte noen ord om å “være velkommen til byen” 
Takk til Dominiqie og Tony som kom helt fra Oslo! 
Takk til resten av gjestene som kom! Takk til dere alle! 

La oss holde kontakt og motta gratis E-bok!

Motta spennende, ukentlige nyhetsbrev med inspirasjon og oppmutntring. 

Klikk her for bokpakken